Et proposem...

Taller per pares i mares - l'Univers emocional dels nostres fills Inscripcions obertes pel taller d'abril adreçat a... Llegir +
Taller per pares i mares - Com ajudo al meu fill/a en el seu rendiment acadèmic? Inscriu-te al taller d'abril adreçat a famílies amb... Llegir +
Taller per pares i mares - El meu fill/a adolescent em treu de polleguera Obertes les inscripcions pel taller d'abril adreçat... Llegir +

Preguntes Freqüents

 • Quins horaris de visita hi ha?

  Visitem de dilluns a divendres de les 9:00h del matí fins les 21:00 h. del vespre.

 • Què he de fer per entrar en un grup de suport?

  Abans d’anar a grup cal estar preparat per poder participar de la dinàmica de treball que s'estableix, per això nosaltres fem primer una o diverses sessions de treball individual i de valoració de la problemàtica personal i quan s'està preparat el professional deriva a un grup de suport.
  Els grups són una teràpia molt efectiva i econòmicament molt assequible si es desitja fer una intervenció psicològica setmanal i continuada.

 • Com puc fer-me voluntari?

  Per formar part de la borsa de voluntariat t'has d'inscriure a través de la pàgina web www.activatvoluntari.org o trucant al telèfon 93.741.91.60, per a una entrevista on t’informaren amb profunditat del funcionament, i si t’interessa tramitaren la teva alta.
  Les accions de voluntariat es desenvolupen majoritàriament a Mataró i puntualment en  alguna població veïna. Els dies de visita són els dimarts al mati.

 • Puc demanar un voluntari?

  Només les entitats sense ànim de lucre o serveis inscrits prèviament a la Borsa de voluntariat poden demanar el suport d'un voluntari. Mitjançant la web www.activatvoluntari.org, podeu sol•licitar formar part de la Borsa de voluntariat. Un cop es rep la sol•licitud ens posarem en contacte amb vosaltres i us donarem hora per a una entrevista, on us explicarem el circuit i el funcionament de la borsa i formalitzarem la col•laboració.
  Les persones individuals que requereixin un voluntari s’han d’adreçar a un tècnic  treballador/a social o formar part d’alguna entitat de la Borsa.


 • Com puc apuntar-me el Banc del temps de Mataró?

  Per formar part del banc del temps has de demanar hora per a una entrevista a la Fundació al telèfon 93.741.91.60, on t’informaren del funcionament i si t’interessa tramitaren la teva alta. Un cop d’alta ja tindràs accés a tota la informació de www.bancdeltempsmataro.org. Els dies de visita són els dijous al mati. 

 
 
 

Amb la finalitat de poder adequar els serveis que se li ofereixen als seus gustos i preferències, utilitzarà "cookies". Llegir més